Idrett

Idrettsutøvere

Vi behandler akutte idrettsskader, tilbyr forebyggende behandling for maksimal ytelse og kan sette opp rehabiliterings og treningsprogram opp mot din skade og/eller aktuelle idrett.

Kiropraktikk er en årsaksorientert behandling hvor målet er å normalisere funksjonen i både nerve-, muskel- og skjelettsystem. For idrettsutøvere er samarbeidet mellom disse tre systemene viktig hvis man skal unngå skader og yte maksimalt på trening og i konkurranse.

Fra ryggmargen som ligger godt beskyttet inne i ryggsøylen går det nervetråder ut til alle organer, muskler og ledd. I tillegg er det nervetråder i hvert ledd i hele kroppen som hele tiden informerer hjernen om leddenes bevegelse. Låsninger i ryggsøylen, som ikke nødvendigvis trenger å gi smerte, kan forstyrre strømmen av signaler til hjernen slik at denne ikke har full kontroll, og skader som strekk og overrivning av korsbånd kan forekomme.

[note title=»For idrettsutøvere med skader:»] Meld fra til forsikringsselskap via skademeldingsskjema eller skadetelefon så raskt som mulig etter at skaden har oppstått. Vennligst informer oss om at du har gjort dette når du bestiller time.

Fotball: [icon_link style=»link» href=»https://partner.agsforsikring.no/nff/» color=»gray»] https://partner.agsforsikring.no/nff/[/icon_link], [icon style=»phone» color=»gray»]04420[/icon]

Skiforbundet: [icon_link style=»link» href=»https://partner.agsforsikring.no/skiforbundet/» color=»gray»] https://partner.agsforsikring.no/skiforbundet/[/icon_link], [icon style=»phone» color=»gray»]21029402 [/icon]
[/note]

Skriv et svar